Aim High HMI!

Det er på tide med en oppdatering på AimHigh!  Den siste tiden har blitt brukt å gjøre en del grunnarbeid med tanke på type utstyr som skal  benyttes til både prototype og den ferdige modellen. For prototypen har jeg valgt å bruke en enkel step-motor. De er er relativt enkle å drive og ikke minst veldig enkle og kontrollere posisjon på.

Selv om elektronikkdelen av prosjektet har en stor tyngde brukes også mye av tiden på selve programvaren. Vi bruke som sagt en mikrokontroller (PLC) til å drive dette på en smart måte, dette skal programmeres både på kontrolleren og programvaren som brukeren skal ha på PC.

Foreløpig er det ikke så mye vits å vise koden, da den er ganske rotete og har mye tjafs i seg (men den fungerer!). Et førsteutkast av HMI har blitt ferdig.

Det var statusen for nå! 🙂

HMI 1.0

Comments

comments

You may also like...